De zomerexcursie voert naar twee tuinen waar mengsels zijn ingezaaid die aantrekkelijk zijn voor boerenlandvlinders, maar ook voor andere insecten en vogels. Hoor over de ervaringen en krijg tips en trucs om zelf aan de slag te gaan.

De start is om 19.00 uur bij de familie Onderwater te Schouwerzijl, Zijlvestweg 44. (Welkom bij de gele schuur). Daarna gaat het door naar Sieger Wiersma, Streeksterweg 79, Usquert (boerderij Zuidpool). De excursie duurt tot circa 22.00 uur.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afspraken in verband met Corona

Bijeenkomsten van Wierde & Dijk zijn toegankelijk voor genodigden en kunnen bezocht worden na aanmelding via de mail of telefonisch bij de secretaris Aniëla Sirks. Bij opgave dient u rekening te houden met uw gezondheid en of u enige verschijnselen vertoont van verkoudheid of koorts. Bij aanmelding wordt u hier ook op gewezen. Bij aankomst op de bijeenkomst zal u de vraag gesteld worden of u kunt onderschrijven dat u geen verschijnselen heeft van verkoudheid of koorts, iets wat op dat moment ook geldt voor eventuele huisgenoten. Verder houden we ons tijdens een bijeenkomst aan alle overige richtlijnen van het RIVM.

Daarnaast dient u te weten dat uw gegevens van deelname aan een bijeenkomst korte tijd bewaard zullen worden om in geval van een onverhoopte besmetting, gegevens paraat te hebben voor het eventueel noodzakelijke bron- en contactonderzoek.

In alle onvoorziene omstandigheden rondom het covid-19 virus reageren we op de actuele ontwikkelingen en overheidsmaatregelen en zullen we u zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen van eventuele wijzigingen.