Bent u geïnteresseerd om mee te doen met Mooi Heem, kruis dan hieronder uw interesses aan. Meerdere opties zijn mogelijk en u bent nog tot niets verplicht.

 

Woont u in het buitengebied in Noord-Groningen en wilt u aan de slag met uw erf? Neem dan deel aan onze workshop. Een workshop Mooi Heem bestaat uit meerdere onderdelen: theorie- en praktijklessen, een mondeling tuinadvies op uw eigen erf en een financiële bijdrage voor de aankoop van streekeigen beplanting.

Over Mooi Heem brengen we een digitale nieuwsbrief uit. We versturen de nieuwsbrief per mail. Via deze nieuwsbrief kondigen we onder meer onze openbare excursies en lezingen aan.
We zoeken nog naar erven om in kaart te brengen. Bent u – net als wij – geïnteresseerd in welke planten en dieren op uw erf voorkomen? We nemen contact met u op en bespreken met wat mogelijk is. Op sommige erven inventariseren we de broedvogels, op andere de libellen en/of planten.
Binnen Mooi Heem gaan we na welke planten en dieren op erven voorkomen. Vogels, vleermuizen, amfibieën, vlinders, libellen, wilde planten: op meerdere erven brengen we de soorten in kaart. Help mee met inventariseren. Een beetje interesse en soortenkennis is al voldoende om bij te dragen.
captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com